Søg i denne blog

søndag den 28. april 2013

Et liv i sus og dus..

... i vores kolonihavehus!
Vi har nydt den første weekend i det lille sorte havehus - sæsonen er skudt i gang og hold op hvor vi glæder os til mange skønne stunder derude!
Weekenden bød også på fest og glimmersko, ny nederdel til Ella, vasketøj, hjemmelavet pizza, leg og masser af forår!
22 kommentarer:

 1. Hvor ser det bare virkelig hyggeligt ud i jeres kolonihavehus :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Simone! Vi nyder det også helt vildt - skønt med et lille fristed!

   Slet
 2. Hvor ser det bare hyggeligt ud jeres lille paradis... :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Heidi - det er nemlig lige præcis som et lille paradis - hvor vi tager ud og holder fri - det er så skønt!

   Slet
 3. ÅH ÅH ÅH, hvor er det bare HYGGELIGT.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så hyggeligt - skønt med en lille plet hvor der er højt til loftet, græs under fødderne og masser af frisk luft til store og små!

   Slet
 4. Hvor ser det bare skønt ud Line, kan godt forstå I nyder at være derude :) Sikke en fin måde I har lavet køjesengene på, den vil jeg huske... Ønsker dig en dejlig uge :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anita! Det er så skønt med et lille fristed og vi nyder det! Vi er også selv rigtig godt tilfreds med køjesengene! Ungerne elsker det - de små huler giver mulighed for at børnene kan hygge sig sammen og udtænke narrestreger - men også til alene-tid for det enkelte barn - når nu lillebror eller storesøster bliver alt for meget - så kan man trække gardinerne for og være sig selv! Skønt når kvadratmeterne ikke er overvældende!
   God uge til jer!

   Slet
 5. Jeg er simpelthen så solgt i jeres lille, søde og hyggelige kolonihavehus! Hold op, hvor ser det bare lækkert og vedkommende ud. Kan godt forstå i hygger jer og nyder det derude. :-)
  Kh. Henriette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Henriette!
   Vi blev færdig med at ombygge den sidste år og den er blevet præcis som vi forstillede os det! Vi nyder at have et lille sted at søge ud til når familien trænger til ro og kvalitetstid!

   Slet
 6. Hold nu op!!! Jeg er også kolonihave-menneske og jeg er vildt forelsket i Jeres hus. Det virker bare så stort og lyst.

  I øjeblikket er vi ved at gøre køkken istand, og jeg må nok sige, at nu overvejer jeg helt at droppe køkkenlågerne... musene kommer sgu' ind under alle omstændigheder :-/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Pia!
   Jeg elsker også det lille hus og kolonihavelivet er jo super skønt! Lyder spændende med jeres køkkenprojekt! Vi blev færdig med at ombygge hele huset sidste sommer - så jeg nyder at projektet nu primært hedder Haven!

   Slet
 7. Hold nu op!! Hvor er det bare hyggeligt, der ville jeg gerne bo :)

  SvarSlet
 8. Altså Line, det er et fantastisk kolonihavehus! Tror aldrig jeg har set så fin og hyggelig en køjeseng før - wauuu :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lisbeth! Vi stornyder det også og ungerne elsker den køjeseng - Ella har talt om den hele vinteren! Så gensynsglæden var meget stor - dog havde jeg ikke lige kalkuleret med, at ham den mindste kunne kravle derop selv!

   Slet
 9. Jeg elsker allerede jeres kolonihave lidt - det ersimpelthen så fint, og jeg håber, at vi finder ud af noget med et blogtræf med Fie og de andre rødder i løbet af sommeren:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød Anna! Vi nyder også det lille hus så meget og I skal være hjertelige velkommende!

   Slet
 10. Det ser så hyggeligt ud Line.. god stil - as always!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Christina!
   Det er også rigtig hyggeligt - og vi nyder det!

   Slet
 11. Årh men altså! Det er jo fuldstændig sådan kolonihavestemning står beskrevet i nudansk ordbog! :D

  SvarSlet

Tak fordi du tog dig tid til at lægge en kommentar - det betyder meget for mig og jeg læser med glæde hver og en! Tak!