Søg i denne blog

fredag den 10. maj 2013

KoLoNIHaveN...


Lidt billedespam fra vores skønne kolonihavehus
- beklager at billedekvaliteten ikke er helt i top - jeg skal vist sætte mig ind i kameraets indstillinger, så det passer til lyset...

28 kommentarer:

 1. wow hvor er det bare skønt og så mange lækre billeder!! Håber I får et fantastisk forår derude :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - vi nyder at få luft i håret og sol på kinderne!

   Slet
 2. hold kaft hvor ser det bare hyggeligt ud !

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Meena! Vi nyder det også så meget!

   Slet
 3. Dejlige billeder og hvor er det bare en skøn kolonihave i har :0) Vi har selv en kolonihave ved Aarhus, men slet ikke så fin som jeres. Vi har netop sat vores til salg da vi har købt hus, det er lidt vemodigt. Men et nyt hus er jo også helt fantastisk. Kan se i sagtens kan få det til at fungere med børn, der er også noget mere plads end vi har og så har i strøm.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Og ja det må være vemodigt at skille sig af med sit lille fristed - men som du selv skriver er det jo super fedt med hus! Vi bruger og ser vores kolonihavehus som det sommerhus vi aldrig får råd til! Og ja det fungerer rigtig fint med børnene herude - de er ved at have en god alder - hvor de er lidt nemmere at have med at gøre!
   Held og lykke med salget og jeres ny liv som husejere - det bliver spændende!

   Slet
 4. Hvor er det bare et hyggeligt og dejligt sted! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er skønt og ungerne elsker det!

   Slet
 5. Svar
  1. Tak Katja! Vi har også renoveret den fra yderst til inderst - der mangler stadig mange små projekter - men det gør der vel altid! Men vi er så glade for resultatet!

   Slet
 6. Ser super hyggeligt ud. Dejligt for Jer I har sådan et frirum :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Pernille! Det er nemlig skønt med et lille frirum hvor vi kan få luft i håret og sol på kinderne!

   Slet
 7. Suk, det ser bare så fantastisk ud - og når det er så fint og hyggeligt gør det jo heller ikke noget at det regner lidt :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din søde besked Lisbeth!
   Vi nyder det og vi er blevet så tilfredse - trods den 3 år lange proces det har været at sætte den i stand!
   Det kan varmt anbefales!

   Slet
 8. Hvor ser det fantastisk ud. Det ligner da mest et sommerhus.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - det er også sådan vi selv ser det - "som det sommerhus vi aldrig får råd til"..

   Slet
 9. Hvor ser det bare skønt ud! Dejlig krog I har til at spise i. Er da også helt vild med det 'skæve' skur, og fint højbed - det mangler vi stadig...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Anita! Det er så skønt at sidde og spise i det lyse "vindueshjørne" og se på fuglene og harerne udenfor! Højbedene har vi lige lavet og jeg glæder mig til at plante i dem og se det vokse hen over sommeren!
   God weekend!

   Slet
 10. Mmm... hvor det bare emmer af hygge og varme i Jeres lille fine kolonihavehus - ligesom det gør hjemme hos Jer! Skønne billeder Line, tak fordi vi må kigge med - elsker det! Knus fra Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din søde besked Louise - vi er også blevet så glade for det! Ungerne nyder at komme ud og brænde krudt af og de har det lidt ligesom om vi skal på ferie hver gang vi skal herud!
   God weekend Louise!

   Slet
 11. DET SER SÅ SKØNT UD!!! Jeg får lyst til at eje en kolo... men kunne jo bare gå igang herhjemme :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Christina! Ja det er bare at gå i gang - jeg nyder at have noget der er mit eget og som jeg kan gøre med hvad jeg lyster!

   Slet
 12. Må jeg flytte med?? Jeg er HELT solgt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja du må Maja og så skal du tage nogle af alle de lækre farver med der præger jeres hjem! Elsker farverne i dine smukke billeder!

   Slet
 13. Ej hvor er jeg absolut solgt i jeres kolonihave! Det ser så hyggeligt ud. Ligger den i Københavnsområdet? (Jeg har først lige fundet din blog idag, så har ikke lige nået at læse, hvis du allerede har skrevet det)

  Kh Signe

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Signe!
   Velkommen til - skønt med nye læsere.
   Vores kolonihave er en skøn lille plet som ligger i Århus - vi købte den for knap fire år siden og har siden bygget den om fra inderst til yderst. Sidste sommer var den første sæson hvor vi boede derude og det var så hyggeligt og det levede fuldstændig op til vores forventninger!

   Slet
 14. Line i har simpethen det skønneste kolonihavehus. Tak fordi du deler de skønne billeder med os:-) Jeg ville elske at eje det, svinge benene op, strikke, drikke kaffe og nyde børnenes leg i haven.
  Gid man kunne skabe den samme skønne stemning herhjemme i haven.

  Kh Kristin

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Kristin!
   Det er også et skønt sted og som du kan se at det jo blevet mit lille sted - her kan jeg skabe alle de stemninger og bruge den stil som der lige falder mig ind - man kan tillade sig lidt mere, da det jo ikke er den bolig man bor i til daglig! Det er noget af det bedste - at det ikke kan blive for meget - at alt er tilladt i kolonihavelivet!
   Måske kan du bruge nogle af ideerne hjemme i jeres have!

   Slet

Tak fordi du tog dig tid til at lægge en kommentar - det betyder meget for mig og jeg læser med glæde hver og en! Tak!