Søg i denne blog

lørdag den 8. juni 2013

Fødselsdag i høj solskin...
Endelig blev det dagen - og fødselaren nænnede ikke at sætte kryds over kagen!

Sådan ser man ud når man lige er blevet vækket med sang, flag og gaver - og er blevet 4 år!

Studerer den fine pynt der var kommet op imens de sov!

Kan man få flottere vejr til sin fødselsdag?

Fødselsdagsbordet

Morgenbord - vi nåde det inden far tog på arbejde lidt i syv

Stolt!

En lææænge ønsket lyserød barbiehest!Traditionen tro ser vores fødselsdagslagkager sådan ud og det bliver der ikke ændret vedAf mormor og morfar fik Ella sit eget træ og det skulle selvfølgelig sættes i jorden. Smuk tanke!

Dagen indbragte også en trampolin

Hygge med kold hvidvin i aftensolenOg den store pige var glad og træt da hun gik i seng!


Torsdag blev Ella 4 år - en stor dag vi har ventet på lææænge! Vi havde en skøn dag i højt solskin ude i kolonihaven med kage, gaver, gæster og masser af hygge - lige som en fødselsdag skal være! I morgen tager vi hul på endnu en fødselsdag - Holger bliver 2 år!


GOD WEEKEND!


12 kommentarer:

 1. Endnu en gang stort tillykke med hende og som altid så skønne billeder. Ideen med træet er rigtig god. Mine bedsteforældre plantede selv et frugttræ i haven hver gang et barn blev født. Det var en rigtig skøn ide.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - det var en skøn dag og tanken med træet er så fin. Så er der ligesom et lille mindemærke der vokser med én. Super god ide at gøre det allerede fra de bliver født!

   Slet
 2. Åhh, tillykke :-) Dejlige billeder, hvor ser det bare ud til at have været en rigtig dejlig dag.

  KH Maria.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Maria! Den var så skøn og hel perfekt - dog synes Ella den var lidt for kort. Men hvem synes ikke det om en dag hvor man er fuldstændig i centrum!

   Slet
 3. Århh, stort tillykke med Ella, og fantastiske billeder Line! Det ser ud til at have været den allerbedste dag! Håber I alle har det rigtig godt og nyder sommerfornemmelserne.

  Knus Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Louise! Dagen var en af de allerbedste dage og Ella stornød den! Der er travlt i det lille hjem og jeg når ikke rigtig det jeg gerne vil - men det bliver forhåbentlig bedre, når jeg går på sommerferie om 2 uger - jubiii!
   Håber også I har det godt Louise - det er længe siden vi har set dig her i blogland! Skønt at høre fra dig igen!
   God weekend!
   Knus

   Slet
 4. Endnu engang kæmpe stort tillykke til smukke Ella. Det ser ud til i har haft en skøn dag, og at hun har nydt sin fødselsdag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Simone - hun stornød hendes fødselsdag og den var vist lige som hun ønskede sig - dog synes hun godt den måtte have været lidt længere! Men det kender vi jo alle!
   God weekend!

   Slet
 5. Skønne billeder, og skøn dag kan man se! Jeg er vild med hun fik et træ, hvor er det bare en smuk idé. Og tillykke til Holger, håber I har haft endnu en dejlig dag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Marie! Det var en skøn dag og der manglede ingenting, andet end barnet synes dagen var for kort! Jeg synes også at ideen med træet er smuk og Ella blev faktisk rigtig glad og stolt over at have fået sit eget træ!
   Holger fik en lige så skøn fødselsdag med lækkert vejr, gaver og haven fuld af gæster!

   Slet
 6. Sikke nogle fantastiske billeder, og tillykke med hende :)

  SvarSlet

Tak fordi du tog dig tid til at lægge en kommentar - det betyder meget for mig og jeg læser med glæde hver og en! Tak!