Søg i denne blog

onsdag den 13. november 2013

Børnekunst

Her hjemme bliver der produceret rigtig mange tegninger - 2-3 stykker om dagen! De er ikke alle udformet med lige meget tålmodighed - men der findes som regel altid en lille detalje eller to på de tegninger der ikke blev helt færdige eller for hurtigt færdige! Jeg gemmer hver og en fordi jeg ELSKER børnestreger! De er så lige til og meget ærlige. Samtidig synes jeg også at, det er sjovt at følge udviklingen - der sker virkelig meget på bare et par måneder!
Der er ingen tvivl om at, den kærlighed jeg selv har, og har haft, for at tegne og male, den kærlighed har Ella også - hun bruger timer på at, tegne og male og det er dagligt. Som forældre synes jeg det er fantastisk at se hvilken ro og afslapning det giver hende at sidde ved sit skrivebord og bare tegne fantasi og oplevelser ud på papiret!
Den anden dag, var bunkerne dog ved at blive for store i skabet - så jeg lavede en grov sortering - man kan jo ikke gemme alt det de skaber fra nu af og til de bliver voksne!
Jeg nænnede ikke at smide dem ud, så i stedet blev de små detaljer klippet ud og sat i glas og ramme!
Inspirationen kom da jeg læste dette indlæg inde hos søde Pernille og så er jeg bare generelt dybt fascineret af alle de smukke collager, der dukker op her i blogland!
Jeg er blevet rigtig glad for resultatet og ungerne var pavestolte, særligt Ella, over at deres tegninger var kommet op på væggen!

Så ligger I også inde med et hav af tegninger - så skal I måske i gang med at klippe og klistre??

God onsdag!!12 kommentarer:

 1. Hvor er det bare fint :)
  God idé jeg vil forsøge at huske på.

  KH Maria.

  SvarSlet
 2. Sikke en skøn ide! Det er jo helt perfekt! Skøn børnekunst.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er nemlig helt perfekt, når man har rigtig mange tegninger og knap så meget plads på væggen! Synes det giver et skønt udtryk!

   Slet
 3. Hvor er det bare en sød idé, kunne forestille mig at kunstneren selv også er lidt stolt over sådan at komme på væggen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lisbeth!
   Kunstneren synes nemlig lige præcis at det var en god ide - hun var ikke til at skyde igennem! En ren winwin situation!

   Slet
 4. Sikke en god ide. børnetegninger kommer hurtig til at se så rodet ud, men du har igen formået at gøre det stilet og mega hyggeligt at se på:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Betina! Jeg er også ret vild med løsningen - lyst, fint og enkelt!

   Slet
 5. Sikke en god idé - den vil jeg gemme til Karla får produceret nogle flere... Klipper du eller bruger du en udstandser?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anita!! Synes også det var en ret god ide! Jeg har desværre ikke nogen udstanser, så de er sirligt klippet ud - men jeg tror at resultatet ville blive endnu finere hvis man har en udstanser!

   Slet
 6. God ide, det ser rigtig sødt ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Simone! Jeg er også så glad for resultatet!

   Slet

Tak fordi du tog dig tid til at lægge en kommentar - det betyder meget for mig og jeg læser med glæde hver og en! Tak!