Søg i denne blog

søndag den 9. september 2012

Lige nu...

går al min fritid med...

dem her
Og det her...

Og alt for lidt af det her...


Mit nye liv, som studerende, er ret omvæltende. Efter at have gået hjemme i laaang tid og haft luksustid til min familie, mit krealiv og masser af Linetid - er jeg nu meget opslugt af skole, læsning og diverse skolearrangementer. Så al min fritid bliver, lige nu, brugt på at nyde min lille familie og ellers bare finde ind i en passende hverdagsrytme - hvor der forhåbentlig bliver lidt mere plads til de kreative syslerier.

Men skønt at I stadig læser med og velkommen til de nye læsere - mit "faste-læser-tal" stiger lidt hele tiden.. Dejligt!


4 kommentarer:

 1. Hej Line
  Det kender jeg alt for godt:) og vi skal også liiiige lande igen. Hver aften lektier for:( men heldigvis kun en måned så skal jeg tilbage på job, men er så stadig under udddannelse. Dejlige billeder af jeres lille familie:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er skønt at studere og uddanne sig. Men der er lige en omvæltningstid og så skal jeg i den grad lære at mine aftenstunder med tv, blog og hækleri - nu er blevet til bøger, opgaver og gruppearbejde.
   MEEN forhåbentlig vænner jeg stærkt tilbage lige om snart!

   God dag til dig!

   Slet
 2. Vi har heller ikke helt fundet en rytme endnu, men det kommer ligeså stille. Her bliver der syslet lidt om aftenen, men jeg forestiller mig at i mere pressede perioder må det også vige for bøgerne. Det er meget blandet det vi skal læse, noget af det er lige mig og andet grænser til det kedelige - og det er der, jeg skal holde fast i stadig at læse. Og ja vi læsere er her altid, også når der går lidt tid mellem indlæggene - for det gør der i hvert fald på min egen blog også :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Marie, det er ikke alt faglitteratur der er lige interessant. Men det er bare om at hænge på.. Det lønner sig i sidste ende.

   Skønt du stadig læser med!

   Slet

Tak fordi du tog dig tid til at lægge en kommentar - det betyder meget for mig og jeg læser med glæde hver og en! Tak!