Søg i denne blog

lørdag den 15. september 2012

Så langt, så godt..


Jeg er jo påbegyndt, noget der godt kunne blive, et evighedsprojekt. Nemlig et sengetæppe til kolonihaven, i oldelapper. Jeg skal rundt regnet bruge ca 150 stk - og lige nu er nr. 22 i mål.
Så der er jo laaang vej igen. Men jeg nyder det, slapper af ved det og synes det er rigtig sjovt at lege med farverne.
Min idé er, at jeg skal forsøge at hækle mindst en hver dag - men med skole, lektier og rollen som mor, kniber det altså nogle dage...


De bliver mindre og mindre skæve - håber de retter sig når de bliver syet sammen - kan slet ikke overskue at lave dem om. Trøster mig med, at det er mit første store projekt og at jeg kun har hæklet i 5 uger. Man skal jo starte et sted...


Og så er denne skønne pige, blevet helt opslugt af prinsesseverdenen  - hun er prinsesse i alt hvad hun foretager sig og alle hendes lege handler om prinsessen og det høje slot - virkelig tøsepige af den meget pigede slags
Og da vi, i går, var forbi Build a Bear kom vi selvfølgelig hjem med en prinsessebamse i det vildest tylskrud.


Ella - fuldstændig fanget af bamser, kjoler og diverse pyntedimser!

Rent slaraffenland - bamsen Bibi blev både badet, stylet og klædt på og Ella NØD det!

Hun synes at det var så sejt, at hun selv havde valgt og lavet denne bamse...

Bibi fik også en cowboynederdel og en glimmer t-shirt!!

Og de har været uadskillelige lige siden - Bibi og Ella!!

To prinsesser ser Askepot..

Bamsen fik Ella fordi hun er på vej til at tage det sidste, men meget store skridt, mod at blive en stor pige! Vi venter nemlig besøg i nat....

For i nat, kommer sutteprinsessen forbi og snupper den allersidste sut og som erstatning ligger hun denne pakke

Og jeg kan afsløre at denne gave - kun er en prinsesse værdig...

8 kommentarer:

 1. Jeg synes dine firkanter bliver utrolig fine :)
  Jeg er selv igang med at hækle lapper til et tæppe, det er også mit første store projekt (faktisk mit første hækleprojekt overhovedet) og det tager en evighed. Men det bliver så lækkert når det er færdigt, og man kan tænke tilbage på al den tid man lagde i det tæppe :D

  Sikke sød din pige er, og tillykke med det nye familie medlem ;D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - ja hjemmelavede sager er altid skønne og lige nu er jeg ret pjattet med hæklerierne..

   Slet
 2. I slutningen af næste måned er det også slut med sut her i vores lille hjem, og jeg gruer lidt, må jeg nok indrømme. Det ser ud som om, det gik godt hos jer? Måske vi skal lade os inspirere af sutteprinsessen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Trine - det suttehalløj er et spændende projekt. Jeg fik ideen om en suttefe fra en god veninde. Hun kom om natten og tog sutten og så var den væk.
   Og da Ella jo er bidt af en prinsesse - så blev hun døbt sutteprinsessen hjemme hos os. For en uge siden, tog hun alle sutterne og lod en sut blive tilbage og den nuppede hun så i nat og lagde en gave. Indtil videre er det godkendt - men lad os nu se hvordan det er i aften når hun skal puttes??

   Slet
 3. Hold da op, sikke et superflot begyndende tæppe. Det er godt nok nogle skønne farver! :) Og det er ret sejt, at kaste sig ud i sådan et projekt - og så kun efter 5 uger??! Vildt! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - måske er jeg for ambitiøs - nu må vi se om jeg giver op halvvejs.

   Slet
 4. Jeg synes dit tæppeprojekt er så imponerende! Og jeg tænker at hvis du skyller dine lapper op i vand, så kan du trække dem i form, og lade dem tørre på et håndklæde. Sådan gjorde jeg i hvert fald ved nogle små lapper jeg lavede sidste jul.

  Super god idé med en sutteprinsesse, jeg glæder mig til den dag hvor sutten skal væk. Men med kun 2 år, så er Alberte vist ikke med på den endnu. Gad vide hvad der så var i gaven? ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Marie,
   Jeg vil da klart prøve at skylle dem og se om jeg kan rette dem. For de bliver nu altså noget smukkere når de er lige.
   Sutteprinsessen gik rent ind og Ella har virkelig klaret det super i nat. Var sikker på jeg skulle kæmpe med en grædende pige hele aftenen og natten - men ingenting. Kun et undrende spørgsmål om "Hvorfor sutteprinsessen tog den"?
   Hun er netop faldet i søvn igen i aften uden brok - skøøønt!!

   Slet

Tak fordi du tog dig tid til at lægge en kommentar - det betyder meget for mig og jeg læser med glæde hver og en! Tak!