Søg i denne blog

fredag den 16. november 2012

Julepynt - jeg er så klar til jul..

Iiiih hvor jeg glæder mig til det bliver den 1. december.

Egentlig har jeg altid glædet mig meget til decemberstart - men i år glæder jeg mig bare ekstra meget! Det hænger helt sikkert sammen med at Ella glæder sig helt vildt og virkelig er begyndt at forstå julen og alt det halløj der følger med. Vi snakker om julenisser, juleprinsesser (ja hvorfor ikke), nissebanden, juletræ, julemanden og selvfølgelig også om julegaver. Vi krydser af i diverse legetøjskataloger og vi overvejer hvor det er bedst at hænge julesokken. For godt nok kommer julemanden med julegaver - meeen han skal ikke komme ind på Ellas værelse om natten.

Jeg selv - er også godt i gang med juleforberedelserne. Dog bliver det ikke stillet frem endnu, men kassen er ved at være godt fyldt op. I dag har jeg haft fri fra studierne og det gav tid til at lave julepynt - se bare her...Juletræer i egetræ købt i Rema - beklædt med det fineste minimegapapir

Synes de er blevet ret fine - på bagsiden er der egetræsbark


En lille engel blev også født - kan ikke lige gennemskue hvordan hendes hår skal være. Forslag modtages gerne..

Det lille træ fik en lille dut fra TigerVirkelig hygge - skøn fridag!

En lille juleproduktion

Og jeg spiser selvfølgelig hjemmebrændte mandler imens - men jeg hørte dog ikke julemusik...

Juletræ lavet på samme måde som mine luftballoner, som jeg skrev om her


8 kommentarer:

 1. Hvor er det fint - englen er jeg helt forelsket i... Nedtælling til december også her. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - jeg er også ret godt tilfreds med den lille engel. Har i øvrigt begivet mig ud i at hækle et halsrør a la dit. Blev så forelsket i det til blogtræffet! Skal nok vise det frem når det er færdigt!

   Slet
 2. Skønne juleting:-) Jeg synes ikke englen behøver at have hår- men måske du kunne lave en lille glorie af "guldbelagt" ståltråd?!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja måske det er en god ide - må se hvad jeg har!

   Slet
 3. Hold da op hvor har du allerede lavet meget :o) Synes dine træer så søde - kan nok bedst lide de helt enkle uden dusk på toppen :o) Og mums med hjemmebrændte mandler, det er også en af mine julefavoritter :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg elsker også brændte mandler og vi har allerede lavet mange portioner. De bliver spist hurtigere end jeg kan nå at lave dem, herhjemme!

   Slet
 4. Hvor ser det bare skønt ud - jeg elsker også jul og har aalerede været igang med nisseproduktion fra oktober, men det er nu fordi de skal sælges i Kunstfabrikken

  SvarSlet

Tak fordi du tog dig tid til at lægge en kommentar - det betyder meget for mig og jeg læser med glæde hver og en! Tak!