Søg i denne blog

mandag den 19. august 2013

Ude er rigtig godt...

... Meeeen hjemme er nu bedst!


 
Vi flyttede hjem i weekenden efter 3 skønne, varme og hyggelige måneder i kolonihaven! Og hvor er det skønt at være tilbage i byen! Lige så fantastisk og dejligt det er at pakke det hele sammen og flytte ud i haven - lige så skønt og dejligt er det når det hele flyttes hjem igen - og hvilken fed følelse. Tænk sig at have to hjem som man elsker på hver sin måde - det er da luksus!
Vi har nydt en dejlig weekend med hækling, leg, perler, leg, hækling, bagning, udpakning, rengøring.10 kommentarer:

 1. Dejlige fotos, og du har ret, det er altid skønt at komme hjem igen.. Det må være herligt med et kolonihavehus... Jeg har en drøm om at eje et gammelt lille bette sommerhus , til ren afslapning og hygge, ingen moderne faciliteter... Det er godt at drømme... :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Heidi!
   Ja det er skønt med drømme - dem kan man altid have! Håber du en dag får udlevet din drøm om et lille fristed med fred og ro!

   Slet
 2. Fantastiske billede :) God inspiration, med hensyn til hækling. :) Velkommen tilbage i by livet, det lyder altså ikke helt dårligt, det med at komme væk fra sus og jag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Simone! Det er helt fantastisk at være tilbage i det pulserende byliv!
   Dejligt du kan blive inspireret til egne hæklerier!

   Slet
 3. Dejlige billeder. Hjemme ser nu også ret godt ud. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Maiken!
   Jeg nyder at være tilbage - og hvilken dejlig følelse at elske to hjem!

   Slet
 4. I har nemlig to skønne hjem! Jeg har faktisk luret lidt her inde på bloggen for at finde lidt børneværelsesinspiration. Vi har været ved at lave om og selv om det ikke er endnu, skal der fremover være plads til både en pige og en dreng på værelset her hjemme. Og jeres virker som et godt deleværelse :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Marie!
   Lyder spændende med jeres nye indretningsprojekt og dejligt du kan blive inspireret! Jeg synes vores værelse har fungeret rigtig fint som deleværelse indtil nu - dog trænger det til en større overhaling i forhold til oprydning og udrydning at legetøj der ikke længere bliver brugt! Går faktisk selv og pønser på en lille makeover til værelset!

   Slet
 5. Skønt med 2 hjem som hele familien nyder :-) Sæt forresten kryds i kalenderen den 17.11- der holdes kreatræf i Lystrup;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er så skønt! Og jeg har straks sat stort kryds i kalenderen - fedt! Er det jer der tager initiativ igen?

   Slet

Tak fordi du tog dig tid til at lægge en kommentar - det betyder meget for mig og jeg læser med glæde hver og en! Tak!