Søg i denne blog

søndag den 1. februar 2015

Lykken er ...

... en køjeseng.

Endnu engang har vi lavet ændringer i ungernes værelse. De mange pakker med legetøj til jul, har udfordret pladsen. Herhjemme deler børnene værelse - en løsning vi er rigtig glade for og som gør at vi har mulighed for at blive boende her inde midt i byen - et stenkast fra vores sommerresidens - Kolo.
Derfor må der indimellem tænkes kreativt, når to børns verdner, personlighed og ikke mindst legetøj skal forenes på et værelse. Ella er til lyserød, prinsesser, smykker, kreativ leg og så starter hun i skole til sommer. Holger er vildbassen der er vild med, slåskampe, dinosaurer, superhelte, våben og fysisk leg. Så to meget forskellige verdner, men også to verdner der er gode til at mødes og gå i fælles leg.
Løsningen blev en køjeseng og ungerne er ellevilde - de leger hule, overbo/underbo, butik med privatbolig på 1.salen, skib, klatretårn og meget mere - den seng har virkelig sat gang i deres fantasi og så har den skabt masser af gulvplads med mulighed for leg.

Køjesengsløsningen skabte også plads til endnu en hyldevæg med plads til masser af legetøj og så har de fået et fælles skrivebord ved vinduet, som de bruger rigtig meget.

Vi er super tilfredse med den nye løsning - har du lyst til at se hvordan deres værelse forhen har set ud kan du se det her, her og her6 kommentarer:

 1. Åh hvor er det fint og hyggeligt ! Rigtig god idé med rebstigen også.
  Jeg suger til mig af deleværelser, står i samme situation inden alt for længe.

  Tak for kigget.
  KH Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - kan kun sige at det fungere super fint - kan kun anbefale!!

   Slet
 2. Oh, what a cute kids room, I love it - with or without a bit of chaos ;) Cheers, Ulli

  SvarSlet
 3. Det ser super funktionelt ud. Dejligt at jeres unger har så stor glæde af fællesskabet... :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det fungerer så godt og indtil videre nyder de virkelig hinandens selskab!

   Slet

Tak fordi du tog dig tid til at lægge en kommentar - det betyder meget for mig og jeg læser med glæde hver og en! Tak!