Søg i denne blog

fredag den 20. februar 2015

Vi længes ...

... efter forår, sol, lys og varme.
Siden jul har vi været ramt af sygdom on and off - vi har haft alt fra omgangssyge, let forkølelse, ondt i halsen, feber og ørepine. Det er ingen hemmelighed at vi er ved at være ret flade og kørt helt tør for energi. Vi trænger til, lys, sol, varme og masser af d-vitamin - kom nu forår!
I dag har jeg igen to børn hjemme - dog er det kun den ene der er syg.
Holger ligger flad på sofaen under tæppet og ser film, Ella og jeg har tegnet, klippet og klistret. Trods det regner og er trist udenfor er de smukkeste små vintergækker blevet til og står nu og pynter i vinduerne - de vidner om at vi går mod lysere tider...
God weekend!


5 kommentarer:

 1. Hvor er de søde de vintergækker, minder mig om min tid som børnehavepædagog... Håber snart det gode helbred må vende tilbage til jer... Der er mange der småskranter pt., igen og igen, mig selv incl. Jeg længes efter sol, og D vitaminer... :0)

  SvarSlet
 2. Hvor er de søde de vintergækker, minder mig om min tid som børnehavepædagog... Håber snart det gode helbred må vende tilbage til jer... Der er mange der småskranter pt., igen og igen, mig selv incl. Jeg længes efter sol, og D vitaminer... :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja sygdom er noget møg - heldigvis er foråret lige om hjørnet!

   Slet
 3. Jeg gider heller ikke mere vinter. Det skal bare blive forår. Nu. - men jeres vintergækker er rigtig søde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Foråret er heldigvis lige om hjørnet!

   Slet

Tak fordi du tog dig tid til at lægge en kommentar - det betyder meget for mig og jeg læser med glæde hver og en! Tak!