Søg i denne blog

fredag den 27. juli 2012

Årets første og sidste strandtur...

I hvert fald i det vestjyske 2012.

Det skulle være så godt og så var det faktisk .....
To børn på 1 og 3 år, stejle klitter, høj sol, sand, pikpak, køletaske, parasol, fiskenet og diverse - det er bare ikke en god kombi. Vi slæbte en tung tvillingeklapvogn op af klitte, for bagefter at gå ned af klitte og langt ned til vandet. Da vi kommer derned starter det egentlig meget hyggeligt. Ella går straks i krig med spand og skovl - vi voksne pakker ud og ligger tæpper frem - Holger sidder sødt i sin klapvogn og sonderer terrænet.
Men så bliver Holger sluppet løs i sandet - madpakker bliver åbnet og vi voksne forsøger at nyde en kold øl. Det hele ender i sandhelvedet! To unger skriger fordi de har sand på fingerene, på maden, i drikkevandet, på fødderne og i rumpen. Diskret forsøger man at ordne, tørre og tysse - men intet  hjælper. Da vi efter maden prøver at, introducere dem til vandkanten, sten og små bølger eskalerer skrigeriet. Og ja - så er den strandtur slut - 45 min og vi var pakket sammen igen og klar til at slæbe vognen op ad klitte, ned ad klitte og ned til bilen.

Øv - det skulle jo være hyggeligt! Måske var vi for optimistiske - måske er det bare sådan det er med to små børn. Jeg ved det ikke - men jeg ved én ting. Næste gang vi skal på stranden i det vestjyske bliver når begge børn kan gå hele vejen OG selv slæbe noget af grejet.

På vejen hjem kom vi forbi et lille sted ved Ringkøbing fjord - hvor vi parkerede bilen - pakkede det hele ud igen og fik nogle rigtig dejlige timer. Lavt vand, små fisk, lidt sand, meget græs, to glade børn - gav i sidste ende også to glade voksne. Dagen blev reddet!

Fik dog nogle små idylliske fotosnap ved stranden, inden det hele brød løs - nyd dem, det hele varede vel 10 min.

lige inden opstigningen

Jaa - sand og hyggeSød dreng


Lige som det skal være

Høj sol

Starten på et sandslotLille manden hygger også


Ren idyl2 kommentarer:

 1. Åh ja suk! Vi har ikke engang været ved stranden alle 4 i år. Netop i frygt for lignende scenarie skal opstå(Vores unger er 3 år og 10 mdr).
  Tror vi må indse, der er noget man bør vente med til de er lidt ældre. Det har jeg tænkt SÅ mange gange de sidste par dage med 30 gr og SOL, hvor vi bare har hængt ud her hjemme i haven og på terrassen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Julie - gem turen til en anden gang! Er sikker på det er meget mere hyggeligt i jeres have og er helt sikker på at ungerne ikke ved hvad de går glip af.
   Tror bare at barndommens glade minder stak af med os og nu er vi så blevet bekræftet i, at man skal vente til børnene er blevet større. Mine forældre nikkede genkendende til problematikkerne - godt man ikke selv husker det!!
   God sommer i haven - har I i øvrigt fået kigget kolonihaver??

   Knus Line

   Slet

Tak fordi du tog dig tid til at lægge en kommentar - det betyder meget for mig og jeg læser med glæde hver og en! Tak!