Søg i denne blog

torsdag den 19. juli 2012

Hulen bag gardinet..


I dag har vi haft mormor på besøg i kolonihaven. Hun har syet gardiner til Ella og Holgers senge - og hvor er det blevet fint. Jeg er jo desværre ikke selv i stand til at betjene en symaskine  - men jeg har besluttet mig for at det skal jeg lære. Det ville jo være sjovere hvis man selv havde lavet dem. Men det har jeg ikke - måske en dag jeg kan.

Ideen med gardinerne har jeg fra en boligreportage. Da vi købte huset - havde ungernes oprindelige værelse en alkove. Jeg forelskede mig straks i alkove-ideen og vidste at den skulle reetableres i det nye rum. Denne gang i en køjeudgave og med små gardiner.
Ella er tre år og storesøster til Holger på 1 år - og hvilken storesøster har ikke engang imellem brug for fred og ro?? Så med gardinerne har hun nu mulighed for at kravle op i øverste køje, trække gardinerne for, tænde lyset og hygge sig. Jeg kommer gerne med små hyggesnacks til hulens beboer.

På sigt er der skabt grobund for gode lege som "hej nabo", "isbod", "kom på besøg", "hemmelige spioner" osv osv.

I hvert fald glæder jeg mig over resultatet og er meget tilfreds - synes det er super fint og fuldender de små sovehuler.. Så kæmpe stor TAK til min søde mor.

Og til sidst faldt en træt pige i søvn bag de nye gardiner - Godnat!


1 kommentar:

  1. I LOVE IT! Hvor er det fint! Og rigtig kolonihave-agtigt med køkkentern:-)

    SvarSlet

Tak fordi du tog dig tid til at lægge en kommentar - det betyder meget for mig og jeg læser med glæde hver og en! Tak!