Søg i denne blog

onsdag den 18. juli 2012

Løveparken uden løver..

I går gik turen til Givskud Løvepark. Vi har været der et par gange og har virkelig nydt det. Man kommer fantastisk tæt på dyrene og så har de alle de dyr ungerne taler om.. Elefanter, giraffer, næsehorn og så selvfølgelig løverne

Men i går, var vi ikke de eneste der synes at vejret gav anledning til et besøg i Løveparken. Vi holdt i kø da vi kom, vi holdt i kø da vi skulle købe billetter, vi stod i kø ved isboden og vi holdt i kø på savanen. Og der var tale om rigtig lange køer - køer der står fuldstændig bomstille..
Jeg er normalt rimelig tålmodig i forhold til køer og køkultur - men i går slap det op. Da vi havde været på Savane/safaritur i 2 1/2 time og stadig ikke var nået til Løveindhegningen - tog vi hjem. Ja det er rigtigt - vi besøgte Løveparken uden at se løverne. Vi orkede simpelthen ikke mere kø med to små unger på bagsædet. I stedet sprang vi løverne over og sluttede af med at besøge parkens kæmpestore legeplads og DET nød ungerne.Så en dejlig dag - på tur med min skønne familie og søster..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du tog dig tid til at lægge en kommentar - det betyder meget for mig og jeg læser med glæde hver og en! Tak!