Søg i denne blog

søndag den 4. oktober 2015

et lille nyt rum

Vores unger har delt værelse siden de var helt små - det har været en super god løsning og det har givet dem utrolig mange gode legestunder sammen. De er meget glade for at lege med hinanden og de kan skabe de mest fantastiske lege - hvor både Hulk, barbie og sovebamsen mødes i en skøn blanding. Jeg nyder at se dem hygge sig og leve sig ind i hinandens lege - deres fantasi for frit spil.

Vi har dog alligevel valgt at lave et lille "space" til Ella - et sted hvor hun i ro og mag kan sidde med sine skoleopgaver, små dimsedutter eller en god veninde - et sted hvor Hulk, Spiderman, frøer og slanger ikke kommer og invaderer det hele. Det er særligt efter at Ella er begyndt i skole at behovet for "Ellas space" er opstået - vi oplevede mange konflikter ved legeaftaler og deres forskellige aldre gør også at der nogen gange er behov for adskillelse.


Det lille nye rum fungerer perfekt - og vi er meget glade for resultatet. Det har givet ro og plads til forskellige lege, begge børn kan have legeaftale med hjemme og der er kommet lidt mere "luft" på Holgers værelse, efter at halvdelen af legetøjet er flyttet ind til Ella. Der leges stadig meget sammen og de sover fortsat sammen i Holgers værelse - det er trygt for dem og efterlader stadig soveværelset til forældrene...

God søndag!


2 kommentarer:

  1. Kan godt forstå i er blevet glade for resultatet, det ser super godt ud.. :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Joan! Det fungerer så godt og har virkelig givet Ella det lille space hun manglede!

      Slet

Tak fordi du tog dig tid til at lægge en kommentar - det betyder meget for mig og jeg læser med glæde hver og en! Tak!