Søg i denne blog

mandag den 29. september 2014

Jeg er vild med...

... efterårets kommen - hygge indendøre, mørke morgner og eftermiddage med stearinlys, varm strik, æbler, røde og gule blade der flyver gennem luften, ture i skoven og kastanjer.

I weekenden var vi, traditionen tro, på kastanjejagt i skoven - ungerne er vilde med det. Det er sjovt at opleve hvordan børn er forskellige - Holger er den store stærke dreng der bærer posen med alle de mange kastanjer i - imens Ella er hende der befrier de små kastanjer fra deres piggede skal, så de kan komme ud i det fri. To forskellige børn og to forskellige oplevelser.
Nu pynter de mange kastanjer herhjemme og nede i ungernes børnehave, som fik de resterende der blev tilbage.Er du også vild med efterår og kastanjer?5 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 2. Selv om jeg er 18 år så elsker jeg kastanjer og at lave kastanje dyr :-)

  http://www.svendsenblogs.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja kastanjer bliver man vist aldrig for gammel til - de er smukke som de ligger der på jorden og skinner og så er det bare utrolig sjovt at lave forskellige figurer af dem! Og bedst af alt - selv små børn kan være med!

   Slet
 3. der er bare noget magisk ved kastanjer. Jeg synes stadig de er magiske og bløde at røre ved.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis Anette - den der lidt fedtede, skinnende og bløde fornemmelse er bare magisk. Den der fornemmelse af at have den i hånden nede i lommen - den er helt mediterende!

   Slet

Tak fordi du tog dig tid til at lægge en kommentar - det betyder meget for mig og jeg læser med glæde hver og en! Tak!